Top
Candy Dulfer - Crazy
  • Candy Dulfer - Crazy
17,99
per stuk

Aangenaam Jazz 2011

Saxofoniste Candy Dulfer slaat een nieuwe weg in met haar achtste soloalbum 'Crazy' dat vanaf zaterdag 1 oktober 2011 wereldwijd verschijnt.

"De albumtitel staat voor gekte in de goede zin van het woord; je durven laten gaan en nieuwe grenzen opzoeken", vertelt Candy. "Ik voel me steeds creatiever en vrijer de laatste jaren en deze cd is daar voor mij de perfecte uiting van. Het was tijd voor iets anders en dat resulteerde in Crazy."

Gedurfd
De nauwe samenwerking met Black Eyed Peas producer en musical director Printz Board vormt een belangrijk onderdeel van de grensverleggende en gedurfde sound van het album. "De combinatie van saxofoon met die typische Black Eyed Peas sound werkt te gek vind ik", aldus Candy. Op de cd zijn zeven van de twaalf nummers geproduceerd door Printz Board.

Voor de overige tracks van het album dook de saxofoniste opnieuw de studio in met de Nederlandse producer en gitarist Ulco Bed, verantwoordelijk voor Candy's eerste grote successen met de albums 'Saxuality' en 'Sax-a-go-go'.
 


Artikelnummer: CD+DVD

Product is niet meer leverbaar