Top
Van Kooten & De Bie - De Koot & Bie Thematheek
Nieuw 25% Korting
  • Van Kooten & De Bie - De Koot & Bie Thematheek
€ 99,95
74,95
per stuk

Na de "Koot & Bie-Bibliotheek" en de "Koot & Bie-Audiotheek" nu de "Koot & Bie-Thematheek": de vijf themaschijven en de eerder dit jaar verschenen "De Hele Teringzooi van de Tegenpartij" plus de alleen in deze box verkrijgbare DVD "De Komicanon nopens Van Kooten & De Bie".

HET HEUGELEUKSTE VAN KOOT & BIE "De Komicanon":
In 1998 beëindigden Kees van Kooten en Wim de Bie hun gezamenlijke televisiecarrière, die startte in 1966. Aangezien een officieel afscheid nooit had plaatsgevonden, besloot de VPRO op 16 november 2003 een 'keus van de kijker' uit te zenden. Daartoe mochten de circa anderhalf miljoen reguliere Koot en Bie-fans hun favoriete scène kiezen. Dit resulteerde in een Top Achttien, die u integraal terugvindt op deze anderhalf uur durende deeveedee, als bonus bij uw KOOT & BIE-THEMATHEEK-box.

Nog even voor de duidelijkheid: alle scènes op deze schijf komen voor op de elf deeveedees van de eerder uitgegeven KOOT & BIE-BLIOTHEEK-box. De zes themaschijven in de onderhavige box bevatten daarentegen nummers die daarvoor niet eerder op video of deeveedee werden uitgebracht. Dik twaalf jaar na onze laatste uitzending wensen wij u alsnog heel veel simplisties plezier met Kees van Kooten en Wim de Bie!

Productspecificaties

Acteurs Kees van Kooten, Wim de Bie, Kees van Kooten
Inhoud Uitvoering Dvd, 7 disks, speelduur 840:00 minuten
Beeldformaat 4:3
Kleur Color
Regio 2
Taal orig. Versie Nederlands
Overige talen Nederlands 
Audio Dolby Digital 2.0 
Productspecificaties
Verpakking Amaray
Oorspronkelijke productie Nederland
Releasedatum 11 november 2010
EAN 9789067272087
 

Artikelnummer: 9789067272087

Product is niet meer leverbaar