Top
The Promise
  • The Promise
6,99
per stuk

Een weesmeisje doet, gedreven door honger, een belofte aan een geheimzinnige tovenares. In ruil voor schoonheid en bewondering zal ze nooit samen kunnen zijn met de man waar ze van houdt. Deze bezwering kan niet verbroken worden tenzij het onmogelijke gebeurt, sneeuw in de lente en de doden die tot leven komen.
Als ze is opgegroeid tot de mooie prinses Qingcheng (Cecilia Cheung) krijgt ze spijt van haar belofte. De mannen die haar hart veroveren zijn gedoemd tragisch aan hun einde te komen. Dan wordt ze verliefd op een mysterieuze man met een rood pantser en een gouden masker die haar van de dood red. Ze worden echter opgejaagd door de vijandige Duke Wuhuan (Nicholas Tse) en ze verliest haar held uit het oog. Ze wordt gekweld door hun scheiding en gaat op zoek naar de stoere generaal Guangming (Hiroyuki Sanada), die ze voor haar redder aanziet. Ondertussen gaat Kunlun (Dong-Kun Jang), slaaf van de generaal, het gevecht aan met Wuhuan om de prinses uit diens kooi te houden. Hun lot valt samen wanneer de drie mannen en de prinses onverwachte banden blijken te hebben. Wordt hun bestemming bepaald door een hogere macht of kunnen zij alsnog kiezen voor het leven dat zij zelf willen?
The Promise is een spectaculair en romantisch verhaal over liefde, loyaliteit en lotsbestemming. Regisseur Chen Kaige (Together) combineert moeiteloos verschillende actiestijlen en genres in dit fantasierijke en adembenemend mooie schouwspel.
 

Artikelnummer: 8713045212193

Product is niet meer leverbaar